Kurv
Fragt fra 25,- / Fri over 500,- / Levering ons- og fredag

Abonnementsbetingelser

Opdateret: 3. august 2022

Abonnementsbetingelser er gældende for vores abonnementer som du finder ved her.

Du kan finde vores andre handelsbetingelser her.

1. Generelt

Madkurven ApS stiller et abonnement baseret på online tjeneste til rådighed på madkurven.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Madkurven ApS.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Madkurven ApS og én fysisk person (Herefter ”Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med Madkurven ApS vedrørende Tjenesten.

Disse betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og Madkurven ApS.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere abonnementsbetingelserne.

2. Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til Madkurven ApS’ Tjenester bestemt ved bestilling.

3. Adgang til tjenesten

Brugeren skal, for at få adgang til Tjenesten, registrere en brugerkonto på Madkurven.dk.

4. Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter ”Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.

Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således, at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette Madkurven ApS samt ændre sit password.

5. Gebyrer og Betaling

Betaling for abonnementet sker forud og opkræves ved levering onsdag om mangen og om onsdagen ved levering fredag.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af Madkurven ApS tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via et valgte betalingsmiddel.

6. Tilpasninger og ændringer

Madkurven ApS forbeholder sig retten til at ændre prisen og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren seneste tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer, er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen, træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelses ret for Brugeren.

7. Opsigelse af abonnement

Opsigelse af abonnementet skal ske seneste 3 hverdage før næste levering:

  • Levering onsdag – Opsig før søndag klokken 23:59
  • Levering fredag – Opsig før onsdag klokken 23:59

For at opsige sin aftale, skal man kontakte Madkurven ApS via kundeservice@madkurven.dk. Opsigelser på telefon eller andre kanaler godkendes ikke.

8. Betaling

8.1. Betalingsformer

Madkurven ApS modtager online abonnementsbetalinger med VISA og MasterCard.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når din ordre afsendes – medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

8.2. Priser

Alle priser på siden er inklusive moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

8.3. Sikkerhed

Madkurven ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

9.   Levering

9.1. Leveringstid

Vi pakker din levering tis- og torsdag og leveres enten onsdag eller fredag, alt efter ønsket dag ved indgåelse af aftale.

9.2. Afsender

Madkurven ApS afsender varer med følgende Xpressen og GLS.

9.3. Fragtomkostning

Fragten er inkluderet i abonnementsprisen.

9.4. Leveringssted

Pakken leveres på din ønskede leveringsadresse. Du vil altid modtage et track and trace nummer, så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig. Det kan variere om pakken blot stilles eller der ringes på ved levering.

10. Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop, da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret. Du kan læse mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

11. Reklamationsret

11.1. Friske rå- og fødevarer

Modtager du en ordre, der mod forventning ikke svarer til det bestilte, skal du meddele dette til Madkurven ApS maks 24 timer efter modtagelse af friske rå- og fødevarer.

11.2. Tørvarer

Modtager du en ordre, der mod forventning ikke svarer til det bestilte, skal du meddele dette til Madkurven ApS maks 1 måned efter modtagelse af dine tørvarer.

11.3. Forfaldelse af reklamationsret

Din reklamationsret forfalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

11.4. Returneringsomkostninger

Madkurven ApS dækker ikke returneringsomkostningerne ved abonnementer.

11.5. Kontaktoplysninger

Ved reklamation, kontaktes vi her.

11.6. Andet

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.