Sunrise æble 1 stk DK Æbler Madkurven.dk
Sunrise æble 1 stk DK
3,00 kr. Tilføj til kurv

Sunrise æble 1 stk DK

3,00 kr.

Sunrise æble får de skønneste rødgule, meget sprøde og saftige æbler. Smagen er frisk og syrligsød.

Du kan se flere varer under æbler ved at klikke her

Hvad er sunrise æble?

Sunrise, er en bestemt sort æble. Alle sorter har forskellige egenskaber, og for at få bedst udbytte af af smagen er det fordelagtigt at vide hvad de forskellige sorter egner sig bedst til. Sunrise æblet stammer fra Canada og er resultat af en krydsning imellem blandt andet McIntosh og Golden Delicious.

Træet er middelkraftigt voksende med åben krone. Sunrise æble er et smukt gul-rødt æble med et sprødt, saftigt frugtkød og en fin syrlig-sødmefuld smag. Sunrise er et fortrinligt mostæble.

Anvendelse

Denne æblesort er dejligt syrlig i salater, og lækker i både desserter og det salte køkken. Super lækkert i fromager, sorbet og is på grund af sin syrlig-sødmefulde smag.

Æblet er dog ikke egnet til stegning eller grød, kompot, o. lign.

Opbevaring

Opbevar dine æbler køligt og mørkt for bedst holdbarhed, med god luftcirkulation. Eller hav dem i frugtskålen og skynd dig at få dem spist, den varme og tørre luft sætter fut i modningsprocessen.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.