Ananaskirsebær Eksotiske frugter Madkurven.dk
Ananaskirsebær
18,00 kr. Tilføj til kurv

Ananaskirsebær

18,00 kr.

Ananaskirsebær er på størrelse med et kirsebær, og smager frisk, sød og lidt syrligt. Smagen kan minde lidt om en blanding af tomat og ananas.

Du kan se flere varer under eksotiske frugter ved at klikke her

Hvad er ananaskirsebær?

Ananaskirsebær, Physalis, stammer oprindeligt fra Syd- og Mellemamerika. Den er på størrelse med et kirsebær, og smager frisk, sød og lidt syrligt. En smag, som godt kan minde lidt om en blanding af tomat og ananas. Den har en glat og orange skal, som er dækket af lysebrune blade.

Ananaskirsebærets hylster beskytter bærret under vækst og transport. Bærret indeholder en mængde små, bløde kerner, der gør smagsoplevelsen en anelse knasende.

Frugtkødet er gul-orange, saftigt og indeholder mange små kerner. Ananaskirsebæret sælges i sit hylster, hvilet gør den til et dekorativt bær.

Ananaskirsebær har et højt indhold af C-vitaminer og pektin – det sidste gør, at de er velegnede til gele og marmelade.

Anvendelse

Den bliver således også meget brugt som kagepynt og på desserter. Derudover er den også god i salater og sorbeter.

En klassiker er at dyppe bærret i chokolade og servere det til isdessert eller kage.

Opbevaring

Bærrene holder sig bedst udenfor køleskab, da hylsteret kan tiltrække fugt og bærret derfor let mugner. Spis ananaskirsebær hurtigt, de kan kun holde sig 4-5 dage ved stuetemperatur.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.