Babyspinat 100 gr/bk DK Salat Madkurven.dk
Babyspinat 100 gr/bk DK
15,00 kr. Tilføj til kurv

Babyspinat 100 gr/bk DK

15,00 kr.

De spæde, grønne blade er små energibomber, som giver et ekstra kick til din salat. Babyspinat er frisk og let og tilfører dine salater lidt mere kant med deres syrlige jordsmag.

Hvad er babyspinat?

Babyspinat er spinat der er høstet, inden den er færdigudviklet. Den har en mild smag og er god i varme retter, stuvninger og blandede salater. Det er små, spæde blade, der blot skal vendes i en frisk salat. Den første danske babyspinat frisk fra marken vidner om, at foråret er kommet.

De spæde, grønne blade er små energibomber, der giver dine salater et kick. Det er frisk og let og tilfører dine salater lidt mere kant med deres syrlige jordsmag. De er blandt andet rige på folat, jern, jod, kalcium, natrium og A-vitamin.

Anvendelse

Det kan anvendes mange steder. Det kan stuves og bruges til for eksempel pasta. Brug det også som salat sammen med parmesan og olie-eddikedressing. Brug det også i sandwich med roastbeef og remoulade eller i en sandwich med gorgonzola, valnødder og pærer. Du kan også med fordel erstatte basilikum i en pesto med babyspinat og lave en lækker spinatpesto.

Tip: Undgå at vaske det under rindende vand, da det ødelægger bladende. Skyld derfor spinaten i et fad med vand i stedet for.

Opbevaring

De små grønne blade kan holde sig i ca. en uge på køl, hvorimod holdbarheden blot er en dag, hvis bladene opbevares ved stuetemperatur.

Indhold

100 gram