Barbecue krydderi 70 g Krydderiblandinger Madkurven.dk
Barbecue krydderi 70 g
15,00 kr. Tilføj til kurv

Barbecue krydderi 70 g

15,00 kr.

Barbecue krydderi er perfekt til kødmarinader eller i hjemmelavede dressinger eller dip.

9 på lager

Barbecue krydderi er et perfekt blandingskrydderi

Smagen af barbeque krydderi giver kant til maden med den røgede smag. Historien bag barbecue som begreb er der dog delte meninger om. Traditionen om at tilberede kød langsomt i røg går langt tilbage i den sydamerikanske historie og var derfor allerede aktuel, da Amerika blev opdaget. Der er dog også stolte barbecue traditioner i den amerikanske historie, hvor blandt andet fastfoodindustrien har udnyttet populariteten i flere årtier. I Danmark har vi nærmere gjort barbecue til et synonym med grill, men det er ikke samme tilberedningsmetode, da barbecue som nævnt er tilberedning i røg. For at kompensere for den manglende røg ved den traditionelle grill er barbecue krydderi et godt alternativ, der har mange anvendelsesmuligheder

Anvendelse

Krydderiet anvendes i hjemmelavede marinader til kød hvad enten det grilles eller steges. Krydderiet især oplagt til fjerkræ og svinekød. Mariner gerne kødet dagen før anvendelse. Derudover kan krydderiet anvendes i dressinger og dips, hvor den gode smag også fungerer til grøntsager eller chips. Som med mange af vores andre blandingskrydderier er der rig mulighed for at eksperimentere med smagen, for at finde nye favoritkombinationer til enten kød eller grønt på grillen.

Mangler du mere inspiration til grillen, så er vores grillkrydderi-pakke et godt bud, hvor du får 6 spændende krydderier. Find den her. 

Næringsværdi/100g

Denne blanding indeholder: Salt, sukker, chili, paprika, hvidløg, antiklumpningsmiddel E554, E551, krydderier, sellerifrø, grøntsagsekstrakter og røgaroma.

Energi 987 kj (235 kcal)

Fedt 4,6% heraf mættet 1,2%

Kulhydrat 36,9%, heraf sukkerarter

Kostfibre 0,0%

Protein 5,9%

Salt 35,1%