Blommer 1 stk  ITA Stenfrugter og druer Madkurven.dk
Blommer 1 stk ITA
3,00 kr. Tilføj til kurv

Blommer 1 stk ITA

3,00 kr.

Der findes mange forskellige blommesorter i Danmark. Afhængig af sorten kan blommerne variere i størrelse, fasthed, farve og smag. Angelino er en sen blomme sort der har en god holdbarhed. Blommen er relativt stor og har et gult frugtkød. Den er ikke så saftig, men har en sød smag.

Du kan se flere varer under stenfrugter ved at klikke her

Hvad er blommer?

Der findes mange forskellige blommer i Danmark. Afhængig af sorten kan blommerne variere i størrelse, fasthed, farve og smag. Angelino er en sen blomme sort der har en god holdbarhed. Blommen er relativt stor og har et gult frugtkød. Den er ikke så saftig, men har en sød smag.

Anvendelse

Blommer kan med fordel fryses, så de kan bruges hele året, eller indgå i diverse former for syltning. Men også i desserter som fx blommetærte passer de perfekt. Blommer er desuden særdeles velegnede som tilbehør til diverse oste.

Opbevaring

Opbevar bedst dine æbler et køligt og mørkt sted, med god luftcirkulation. Eller hav dem i frugtskålen, og skynd dig at spis dem, varmen og den tørrer luft sætter fut i modningsprocessen

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.