Brombær 1 bk 125 gr/bk PER Bær Madkurven.dk
Brombær 1 bk 125 gr/bk PER
39,00 kr. Tilføj til kurv

Brombær 1 bk 125 gr/bk PER

39,00 kr.

Brombær er et bær, som stort set alle kender. De vokser vildt i skoven. De vokser også i skovbryn og hegn.

Du kan se flere varer under bær ved at klikke her

Hvad er brombær?

Der findes over 100 forskellige arter af brombær, blandt andet korbær, og de er alle spiselige. Det er et bær, som stort set alle kender. De vokser vildt i skoven. De vokser også i skovbryn og hegn. Bærrene skifter fra lyserøde, hårde og umodne – til røde stadig umodne – til sorte bløde og modne søde. De skal slippe let for at være modne nok til at spise.

Anvendelse

Bærret kan bruges på mange forskellige måder bl.a. i marmelader og kompot, sorbet, frugtsalat, tærter, som tilbehør til vildt eller naturel med is, yoghurt eller fløde. Der fremstilles vin, likør og brændevin af brombær. Det er sarte bær. Hvis man strør dem med en smule sukker, holder de længere, samtidig med at man undgår misfarvning.

Opbevaring

Opbevares i køleskabet i 2-3 dage.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.