Butternut squash 1 stk SPA Squash, auberginer og græskar Madkurven.dk
Butternut squash 1 stk SPA
24,00 kr. Tilføj til kurv

Butternut squash 1 stk SPA

24,00 kr.

Butternut squash er lysebrun, pære- eller flaskeformet, og ofte kan den i butikkerne købes under navnet melongræskar eller moskusgræskar. Moskusgræskar smager sødt og nøddeagtig.

Du kan se flere varer under andet grønt ved at klikke her

Hvad er butternut squash?

Butternut squash er lysebrun, pære- eller flaskeformet, og ofte kan den i butikkerne købes under navnet melongræskar eller moskusgræskar. Moskusgræskar smager sødt og nøddeagtigt.

Den ligner en stor forvokset jordnød i faconen. Skallen er hård og bleg honninggul, mens frugtkødet er orangerødt og mere fast og hård end på Halloween-græskar. Kernerne er samlet i et hulrum i den tykke ende af butternutten og nemme at skrabe ud, når man har flækket den på langs.

Anvendelse

At få hul på skallen på et butternut squash kræver den rette teknik. Skær top og bund af squashen. Stil den på højkant og skær skrællen fri med en skarp kniv. Flæk den, og skrab kernerne ud. Skær squashen i tern på 1×1 cm. Så er den klar til en tur i ovnen eller i suppegryden. Gem evt. kernerne. Dem kan du riste på en pande og spise sammen med bagte tern af butternut – eller drysse over en dampende varm butternutsuppe.

Opbevaring

Squashen kan holde sig i en uges tid, blot den er ubeskadiget og ligger tørt.