Cantaloupe Melon 1 stk BRA Meloner Madkurven.dk
Cantaloupe Melon 1 stk BRA
18,00 kr. Tilføj til kurv

Cantaloupe Melon 1 stk BRA

18,00 kr.

Det er en ekstrem sund frugt, som er rig på både C-vitaminer, betacaroten, folat og kalium. Derudover peger forskere også på, at den er særlig sund, da den indeholder superoxid dismutase, SOD, som er en meget krafitig antioxidant.

Du kan se flere varer under melon ved at klikke her

Hvad er cantaloupe melon?

Cantaloupe melon har sit navn fra byen Cantaloupe nær Rom, men stammer oprindeligt fra Asien, hvilket gør sig gældende for stort set alle meloner. Den tilhører de ægte meloner, hvor kernerne sidder i midten af frugten (i modsætning til f.eks. vandmelon), og kaldes også for vortemelon, da den kan have vorter på skallen. Frugtkødet har en kraftig orange farve og smager sød og aromatisk med en anelse honningaroma. Det er en ekstrem sund frugt, som er rig på både C-vitaminer, betacaroten, folat og kalium. Derudover peger forskere også på, at den er særlig sund, da den indeholder superoxid dismutase, SOD, som er en meget krafitig antioxidant.

Anvendelse

Cantaloupe melonen er velegnet til salater, smoothies, juice, sommersuppe, grød og bagværk.

Opbevaring

8-10 dage ved 4-6 grader

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.