Cherrytomater 250 gr Bk HOL Tomater Madkurven.dk
Cherrytomater 250 gr Bk HOL
16,00 kr. Tilføj til kurv

Cherrytomater 250 gr Bk HOL

16,00 kr.

Cherrytomater er de små tomater, som er allermest intense i tomatsmagen. Cherrytomater er 3-4 cm i diameter og smagen er meget sød og smagfuld. Tomaten er perfekt til mellemmåltider, og i salater.

Du kan se flere varer under tomater ved at klikke her

Hvad er cherrytomater?

Cherrytomater er små, runde, kirsebærstore tomater – deraf navnet. Tomaten kommer oprindeligt fra Sydamerika. Den kom til Europa i 1400-tallet med de opdagelsesrejsende. Tomaten er en bærfrugt, men opfattes af de fleste som en grøntsag. Der findes mange forskellige tomatvarianter og størrelser. Den er grøn i umoden tilstand og bliver rød ved modning. Tomater indeholder meget A, C, E og K-vitamin. Det er små tomater, som smager mere sødt end de almindelige tomater. Selvom de smager mere sødt and almindelige tomater, er det også dem, som er allermest intense i tomatsmagen.

Cherrytomater findes i mange forskellige farver og former, og har lige så mange forskellige smagsnuancer. De er gode sorter hele året, hvor vandindholdet er lavt og derfor smagen dybere.

Anvendelse

Anvend dine cherrytomater som en snack eller giv salaten lidt ekstra farve og god smag. Cherrytomater egner sig også som bagte i ovnen. Du kan anvende dem på samme måde som du vil anvende dine almindelige tomater.

Tip: Hvis dine tomater mangler smag, kan du drysse lidt sukker over. Det fremhæver sammen med salt tomatens gode smag.

Opbevaring

For at få den bedste smagsoplevelse skal tomater opbevares ved stuetemperatur. Tomater kan endda få et rynket og mat skind af at blive opbevaret på køl.