Chili Marineret Hvidløg Svansø Andre varer Madkurven.dk
Chili Marineret Hvidløg Svansø
25,00 kr. Tilføj til kurv

Chili Marineret Hvidløg Svansø

25,00 kr.

Chili Marineret Hvidløg er marineret hvidløg med krydderier af paprika og chili. Brug de marinerede hvidløg i salater, til sandwiches og i pastaretter.

Nettovægt 195 g.

Drænet vægt 125 g.

 

Hvad er Chili Marineret Hvidløg?

Chili marineret hvidløg er hvidløg marineret i en lage med krydderier af paprika og chili, som giver den smukke røde farve til lagen.

Anvendelse

Brug de marinerede hvidløg i forskellige salater, til sandwiches og i pastaretter til at give smag og et lækkert bid.

Opbevaring

Opbevar bedst dine chilimarineret hvidløg tørt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares de i køleskab og har en holdbarhed på mindst 21 dage

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.