Citroner 1 stk SPA Citrusfrugter Madkurven.dk
Citroner 1 stk SPA
3,00 kr. Tilføj til kurv

Citroner 1 stk SPA

3,00 kr.

Citroner er tætpakkede med antioxidanter og vitaminer. De fleste citroner er aflangt runde, men frugten kan også være næsten kuglerund. Overfladen er nogenlunde jævn. Den kan være næsten glat, men er ofte svagt nopret.

Du kan se flere varer under citrusfrugter ved at klikke her

Hvad er citroner?

Citroner stammer fra det nordlige Indien og har været dyrket i både Lilleasien og Kina i adskillige tusinde år. Citronens kød har en meget syrlig smag, med et citronsyreindhold på ca 5%. Den egner sig til mange slags madlavning, desserter og som smagstilsætning i drikke.

Anvendelse

Den bruges meget i det asiatiske køkken. Den grønne top kan du snitte fint og bruge som pynt på smørrebrød, sandwich, ægge- og fiskeretter.

Ved tilberedning fjernes eventuelt trevlerod, kedelige blade og bladspidser. Resten skylles. Hvis forårsløg skal koges, bør den dampkoge i kort tid, ca. 3 min. Friskhed

Opbevaring

Opbevar bedst dine æbler et køligt og mørkt sted, med god luftcirkulation. Eller hav dem i frugtskålen, og skynd dig at spis dem, varmen og den tørrer luft sætter fut i modningsprocessen

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.