Druer Røde U/Sten 1 Bk 500 gr. BRA Stenfrugter og druer Madkurven.dk
Druer Røde U/Sten 1 Bk 500 gr. BRA
24,00 kr. Tilføj til kurv

Druer Røde U/Sten 1 Bk 500 gr. BRA

24,00 kr.

Røde vindruer er store gulgrønne ovale spisedruer. Kødet er fast og sprødt.

Du kan se flere varer under stenfrugter ved at klikke her

Hvad er røde stenfrie vindruer?

Der findes mange forskellige sorter af røde vindruer disse er især en fantastisk vindrue, og så er de stenfrie. Den er fyld med saft og er sprød og lækker.  Vindruer bruges oftes som en bordvindrue og spises som snacks. Farven er lys rød – Røde og lilla vindruer siges at have flere antioxidanter, end de grønne vindruer.

Anvendelse

Brug stenfrie vindruer som snacks, i frugtfadet, eller på ostebordet. Vindruer er også lækre i salater, eller kan fryses op puttes i drinken som isterninger.

Opbevaring

Opbevar dine vindruer i køleskabet.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.