Elstar æble DK 1 stk. Æbler Madkurven.dk
Elstar æble DK 1 stk.
3,50 kr. Tilføj til kurv

Elstar æble DK 1 stk.

3,50 kr.

Elstar er en krydsning mellem Golden Delicious og Ingrid Marie, hvilket har givet et mellemstort rundt æble med en med gul grundfarve og klar rød dækfarve.

Du kan se flere varer under æbler ved at klikke her

Hvad er Elstar æble?

Elstar er en krydsning mellem Golden Delicious og Ingrid Marie. Æblet er et mellemstort rundt æble med en med gul grundfarve og klar rød dækfarve. Selve æblekødet er fast og saftigt med en fin syrligsød smag og duft. Kødet har en flot hvid farve. Æblet har højt indhold af C-vitaminer, hvilket giver en tendens til hurtigt at blive brunt når det skæres over.

Anvendelse

Elstar regnes for at være et at de bedste spiseæbler, men er dog også yderst velegnet i desserter og madlavning. I Danmark plukkes Elstar fra sidst i september og kan holde sig frem til jul. Efter den danske sæson er overstået, får vi vores æbler fra Holland som også har flotte og velsmagende eksemplarer i handelen.

Opbevaring

Opbevar bedst dine æbler et køligt og mørkt sted, med god luftcirkulation. Eller hav dem i frugtskålen, og skynd dig at spis dem, varmen og den tørrer luft sætter fut i modningsprocessen

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.