Enebær 60 g Diverse krydderier Madkurven.dk
Enebær 60 g
15,00 kr. Tilføj til kurv

Enebær 60 g

15,00 kr.

Enebær er en meget populær krydderi i køkkenet, og bruges oftes i tunge retter med lang simretid

Vægt 60 g.

9 på lager

Hvad er Enebær?

Enebær er små bærkogler som kommer fra nåletræet, Juniperus communis. Enebærret er typisk kendt i den hollandske brændevin genever eller i fremstillingen af gin.

Nogle mener de ikke kan lide enebær, men oftes er det fordi kokken ikke har dosseret rigtig, vær derfor varsom og smag til så det ikke bliver en besk oplevelse.

Anvendelse

Brug hele enebær i forskellige gryderetter,  til, okse, lam og vildtkød. Er også fantastiske til varme efterårssupper.

Opbevaring

Opbevar de tørrede enebær i køligt og tørt

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.