Fisk og skaldyr

Hos Madkurven.dk finder du et stort udvalg af alt indenfor frisk fisk, røget fisk, skaldyr og specialiteter.
Vi tilbyder blandt andet laks, torsk, havkat, østers, muslinger og forskellige krydrede samt neutrale røgvarer. Derudover har vi udvalgt forskellige sæsonvarer og specialiteter, som stenbidderrogn, blæksprutteblæk og knivmuslinger.

Det er vigtigt for os at kunne levere friske varer hver eneste gang du bestiller. Vi udvælger derfor også kun de bedste lokale leverandører, som har ligeså store ambitioner og fokus på friskhed og kvalitet, som vi selv har.

For at sikre at vores fisk og skaldyr altid er friske og kommer direkte fra havet, kan der være sæsonudsving på nogle varer. Det kan blandt andet være grundet, at det i nogle perioder ikke er muligt at fange, eller høste visse arter. I de tilfælde er det selvfølgelig muligt at skrive sig op og få besked, så snart varen er tilbage på lager igen.

Det betyder også, at du som kunde altid er sikker på at modtage friske fisk og skaldyr, når du bestiller fra Madkurven.dk. Vi sender dine varer i en forsvarlig indpakket drypfri kasse med køleelementer. Så dine varer holder sig friske på hele rejsen til din hoveddør, og er klar til at blive sat på bordet.

Du skal bare tilberede dine friske fisk og skaldyr helt efter egen smag. Om det er på grillen, i ovnen eller over bål bestemmer du helt selv, kun fantasien sætter grænser. Du kan også lave en lækker fiskeanretning til frokostbordet med forskellige røget helsidet fisk og fiskestykker.

Filtrér varer / Se kategorier