Fisk

Vi har udvalgt en række smagsfulde fisk udskåret i fileter med og uden skind, rogn og havtaskekæber af bedste kvalitet.

Fisk er en alsidig råvarer og kan bruges til ethvert middagsbord, uanset om det er lette eller lidt tungere retter. Der findes et HAV, af forskellige arter, som hver især har sin helt egen smag, og som kan tilberedes på forskellig vis. Dog ligner nogle af fiskene smags-og fedtindhold mæssigt  hinanden og kan derfor sagtens udskiftes  for variationens og sæsonens skyld.

Fisk indeholder gode og sunde omega-3 fedtsyrer, D-vitamin, proteiner og et hel masse andre gode mineraler. Det anbefales at spise fisk til to hovedmåltider i ugen, og spise mere i løbet at ugen, eventuelt som pålæg og i lækre frokostsalater.

Det er på grund af flere faktorer ikke altid muligt at skaffe alle fiskearter hele året rundt, men hvis du variere dine fiske indkøb gør du både dig selv, og naturen en tjeneste. Prøv eventuelt at udskifte din torskefilet med lyssej eller kuller – eller kulmule med en havkatfilet.

Du kommer aldrig til at kede dig i køkkenet med fisk som råvarer. Tilbered din fisk sammen med friske og sprøde grøntsager, og et sjat fløde, det vil du ikke fortryde.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.