Hvad er forårsløg?
Forårsløg kaldes også springløg efter det engelske spring onion. De ligner små porrer med et tyndt hvidt skaft og en grøn top. Denne løgtype udvikler ikke løg. I stedet danner den et skaft ligesom porrer, men har, i modsætningen til porrer, runde, hule blade. I de unge stadier er det vanskeligt at kende forskel på de to løgtyper.
De er saftige og sprøde og har en mild løgsmag. Den kan bruges både som grønsag og som krydderurt.
De er sprøde og har en mild løgsmag.
Anvendelse
Den bruges meget i det asiatiske køkken. Den grønne top kan du snitte fint og bruge som pynt på smørrebrød, sandwich, ægge- og fiskeretter.
Ved tilberedning fjernes eventuelt trevlerod, kedelige blade og bladspidser. Resten skylles. Hvis forårsløg skal koges, bør den dampkoge i kort tid, ca. 3 min. Friskhed
Opbevaring
Opbevar dine forårsløg i køleskab i en lufttæt beholder. Her kan de holde sig i op til 10 dage.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.