Forkogte kartoffelskiver vakuumpakket 3 kg Kartofler og rodfrugter Madkurven.dk
Forkogte kartoffelskiver vakuumpakket 3 kg
75,00 kr. Tilføj til kurv

Forkogte kartoffelskiver vakuumpakket 3 kg

75,00 kr.

Vacuum kartofler i skiver er en nem løsning for dig, som ikke gider bruge tid på at både skrælle og skære kartofler i skiver til aftensmaden. Du kan anvende dine kartofler i al slagsmadlavning. Kartofler i skiver er dog bedst egnet til ovnen, hvor du kan lave råstegte kartofler. Krydder dem . med salt og peber og en lille smule timian og du har de bedste ovnkartofler.

Du kan se flere varer under kartofler ved at klikke her

Hvad er vakuum kartofler i skiver?

Vacuum kartofler i skiver er en nem løsning for dig, som ikke gider bruge tid på at både skrælle og skære kartofler i skiver til aftensmaden. Det kan også være til den store fest, at du skal bruge den nemme, men absolut ikke dårlige løsning. Så er vacuum kartofler i skiver perfekt!

Kartofler tilhører natskyggefamilien og er i familie med aubergine og tomater. Kartoffelplanten er en urteagtig plante med opret vækst. De grønne blade sidder spredt, og blomsterne er violette eller hvide og sidder i små kvaste. Men det er knoldene, som dannes for enden af bladstænglerne under jorden, som bliver til spiselige kartofler.

Kartofler er sunde, mættende og klimavenlige.

Anvendelse

Du kan anvende dine kartofler i al slagsmadlavning. Kartofler i skiver er dog bedst egnet til ovnen, hvor du kan lave råstegte kartofler. Krydder dem . med salt og peber og en lille smule timian og du har de bedste ovnkartofler.

Opbevaring

Kartofler opbevares bedst køligt, tørt og mørkt. Normalt vil det bedste sted være i køleskabet ved 4 til 6 grader. Har man mulighed for at opbevare kartoflerne i et køligt og tørt rum, hvor de står i en papkasse eller papirspose, som ikke er lufttæt, er det ideelt. Kartofler tåler ikke frost. Kartofler “ånder” under lagring, og hvis temperaturen kommer under 3 grader, stopper respirationen. Stivelsen i kartofler omdannes til sukker under lagring, og det kan gå ud over kvaliteten, for hvis respirationen er gået i stå, forbrændes sukkeret ikke, og kartoflen får en sødlig og vandet smag. Kartofler spirer og bliver hurtigt runkne og tørre, hvis de opbevares over 7 grader.