Forkogte kartofler vakuumpakket 3 kg. Kartofler og rodfrugter Madkurven.dk
Forkogte kartofler vakuumpakket 3 kg.
65,00 kr. Tilføj til kurv

Forkogte kartofler vakuumpakket 3 kg.

65,00 kr.

Madkurvens forkogte kartofler er vacuumpakket, så de har lang holdbarhed. Vores kartofler er skrællet og forkogte, så de er klar til brug.

Du kan se flere varer under kartofler ved at klikke her.

OBS! Holdbarheden på dette produkt er max 1.5 måned, vi garanterer 14 dage fra afsendelsesdag.

Hvad er forkogte kartofler?

Madkurvens forkogte kartofler er vacuumpakket, så de har lang holdbarhed. Vores kartofler er skrællet og forkogte, så de er klar til brug.

Kartofler er sunde, mætter godt og kan fås året rundt til en rimelig pris. Desuden er kartofler klimavenlige. De udleder langt mindre CO2 end ris og pasta. Alligevel spiser vi kun halvt så mange kartofler, som vi burde. Kartoflen kom til Danmark i 1720, men danskerne var i første omgang ikke særlig begejstrede. Der gik yderligere 100 år, før kartofler blev populære her i landet, og det var især den fattige del af befolkningen, som begyndte at spise mange kartofler.

Anvendelse

Du kan koge dine forkogte kartofler færdigt, de kan steges, friteres og meget mere. Kartofler er desuden også gode på en kold kartoffelmad. Kartofler behøver ikke altid at blive spist som de kogte kartofler med brun sauce. Du kan også lave hasselback, halve kartofler, kartoffelskiver i ovnen, hvor de bliver krydret med en masse lækre krydderier. Prøv at krydder dem med salt, peber, timian og paprika og sæt dem i ovnen i 30-50 minutter – alt afhængig af størrelsen på dine kartofler.

Opbevaring

Kartofler opbevares bedst køligt, tørt og mørkt. Normalt vil det bedste sted være i køleskabet ved 4 til 6 grader. Har man mulighed for at opbevare kartoflerne i et køligt og tørt rum, hvor de står i en papkasse eller papirspose, som ikke er lufttæt, er det ideelt.