Frugt- og grøntaftaler

Få frugt og grønt leveret på abonnement lige til døren hver eller hveranden uge, leveret onsdag eller fredag, du styrer det hele selv, let og enkelt!

Frugt
aftale

Fra DKK 165

Frugtkurv leveret lige til døren i tre forskellige størrelser; lille, mellem eller stor.

Grønt
aftale

Fra DKK 175

Grøntkurv leveret lige til døren i tre forskellige størrelser; lille, mellem eller stor.

Frugt- og
grøntaftale

Fra DKK 175

Frugt- og grønt leveret lige til døren i tre forskellige størrelser; lille, mellem eller stor.

Fri fragt

Når du bestiller din frugt- eller grøntaftale, er du sikret at få fri fragt på din levering, hver gang. Vi leverer desuden i hele landet!

Altid friske varer

Hos Madkurven har vi lækker og frisk frugt og grønt. Det får du selvfølgelig også, når du skal have en frugt- eller grøntkurv aftale.

Mere tid med familien

Ved at bestille en frugt- eller grøntkurv aftale sparer du tid i hverdagen og du får mere tid til at bruge tid med familien.

Sådan fungerer det

… let og lige til, helt uden binding – det skal være let for dig

Hvor ofte

Du vælger selv hvor ofte du vil have din frugt- eller grøntaftale leveret. Du kan vælge mellem at få den leveret: hver uge, i lige uger eller i ulige uger.

Leveringsdag

Vi tilbyder levering 2 dage i ugen. Onsdag eller fredag. Når du bestiller din ordre, bestemmer du selv, hvilken af de 2 dage, du ønsker som leveringsdag.

Størrelse

Vi 3 forskellige størrelse frugt- eller grøntaftaler. Du kan vælge mellem en lille, en mellem og en stor. Læs mere om, hvilken, der passer dig under den enkelte.

Ingen binding

Når du laver en frugt- eller grøntkurv aftale, er der ingen binding. Du kan opsige fra uge til uge. Det synes vi nemlig er rigtig god kundeservice!

Vores medlemmer er vilde med Madkurven

… og det sætter vi pris

aske-kjaerup-pedersen

Aske Kjærup Pedersen, Aalborg

Frugtaftale fra Madkurven

“Hele konceptet omkring en frugtkurvaftale er fantastisk, altid frisk frugt. Prisen er fordelagtig, da jeg bor i et hjem, hvor vi er rigtig glade for frugt! Jeg kan klart anbefale Madkurvens frugtaftale.”

lise-korsgaard

Lise Korsgaard, Skive

Grøntaftale fra Madkurven

“Jeg har nu modtaget min grøntkurv 4 gange de sidste 2 måneder, og jeg er simpelthen blevet så vild med det. Jeg sparer tid i supermarkedet, for jeg har allerede alle de grøntsager jeg skal bruge til min madlavning derhjemme. Stor anbefaling herfra!”

lone-henriksen

Lone Henriksen, Balling

Grøntaftale fra Madkurven

“Mængde, pris og levering er super glad for min grøntaftale, 5 stjerner herfra.”