Frugt- og grøntaftaler

Frugtaftale

Fra DKK 165

Frugtkurv leveret lige til døren i tre forskellige størrelser; lille, mellem eller stor.

Grøntaftale

Fra DKK 175

Grøntkurv leveret lige til døren i tre forskellige størrelser; lille, mellem eller stor.

Frugt- og grøntaftale

Fra DKK 175

Frugt- og grøntkurv leveret lige til døren i tre forskellige størrelser; lille, mellem eller stor. Her får du muligheden for at få en kombination af frugt og grønt i én kurv.

Fri fragt

Når du bestiller din frugt- eller grøntaftale, er du sikret at få fri fragt på din levering, hver gang. Vi leverer desuden i hele landet!

Altid friske varer

Hos Madkurven har vi lækker og frisk frugt og grønt. Det får du selvfølgelig også, når du skal have en frugt- eller grøntkurv aftale.

Mere tid med familien

Ved at bestille en frugt- eller grøntkurv aftale sparer du tid i hverdagen og du får mere tid til at bruge tid med familien.

Sådan fungerer det

… let og lige til, helt uden binding – det skal være let for dig

Hvor ofte

Du vælger selv hvor ofte du vil have din frugt- eller grøntaftale leveret. Du kan vælge mellem at få den leveret: hver uge, i lige uger eller i ulige uger.

Leveringsdag

Vi tilbyder levering 2 dage i ugen. Onsdag eller fredag. Når du bestiller din ordre, bestemmer du selv, hvilken af de 2 dage, du ønsker som leveringsdag.

Størrelse

Vi 3 forskellige størrelse frugt- eller grøntaftaler. Du kan vælge mellem en lille, en mellem og en stor. Læs mere om, hvilken, der passer dig under den enkelte.

Ingen binding

Når du laver en frugt- eller grøntkurv aftale, er der ingen binding. Du kan opsige fra uge til uge. Det synes vi nemlig er rigtig god kundeservice!

Vores medlemmer er vilde med Madkurven

… og det sætter vi pris

aske-kjaerup-pedersen

Aske Kjærup Pedersen, Aalborg

Frugtaftale fra Madkurven

“Hele konceptet omkring en frugtkurvaftale er fantastisk, altid frisk frugt. Prisen er fordelagtig, da jeg bor i et hjem, hvor vi er rigtig glade for frugt! Jeg kan klart anbefale Madkurvens frugtaftale.”

lise-korsgaard

Lise Korsgaard, Skive

Grøntaftale fra Madkurven

“Jeg har nu modtaget min grøntkurv 4 gange de sidste 2 måneder, og jeg er simpelthen blevet så vild med det. Jeg sparer tid i supermarkedet, for jeg har allerede alle de grøntsager jeg skal bruge til min madlavning derhjemme. Stor anbefaling herfra!”

lone-henriksen

Lone Henriksen, Balling

Grøntaftale fra Madkurven

“Mængde, pris og levering er super glad for min grøntaftale, 5 stjerner herfra.”