Frugt- og grøntkurv Abonnement Abonnement Madkurven.dk
INKLUSIV FRAGT
Frugt- og grøntkurv Abonnement
Fra: 175,00 kr. hver 2. uge Select options

Frugt- og grøntkurv Abonnement

Fra: 175,00 kr. hver 2. uge

Modtag frugt og grønt på abonnement, og få det leveret direkte til døren. Du kan tilpasse dit abonnementet, så den passer til dig og din familie.

🥑 Lille frugt-og grøntkurv: 1-2 personer
🍎 Mellem frugt-og grøntkurv: 3-4 personer
🥦 Stor frugt-og grøntkurv: 5-6 personer

Læs mere om abonnementet, og indholdet nedenfor

Priserne er inklusive fragt!

Ryd valg

Frugt-og grøntkurv abonnement indhold

Lille, mellem eller stort behov

Vi har lavet tre forskellige størrelser på alle kurvene, fordi vi ved alle familier ikke er ens, eller har de samme spisevaner. På denne måde sikrer vi at du får friske varer hele ugen, og vi formindsker madspild.

I frugt-og grøntkurvene finder du en blanding af sæsonens forskellige frugter og grøntsager. Indholdet af kurvene kunne for eksempel være følgende:

Lille frugt-og grøntkurv:

Mellem frugt-og grøntkurv:

Stor frugt-og grøntkurv:

Vi sørger altid for at varierer Frugt- og grøntkurv Abonnement indhold, så det passer til sæsonen. Indholdet er derfor aldrig det samme og ovenstående er blot et eksempel på hvad du kan være heldig at finde i grøntkurvene.

Kvalitet og gode råvarer

Fordi Madkurven.dk udelukkende er en online frugt og grønthandler, leverer vi ekstra friske og kvalitetssikrede råvarer. Alle råvarer bliver håndplukket på lageret, og kontrolleret inden det pakkes. Vi modtager friske råvarer hver dag. Det betyder at de produkter du modtager, ikke har lagt længe hos os, før de er på vej videre. Vi har et tæt samarbejde med én af Danmarks største grossister, som sikrer et stort sortiment og kvalitet udover det sædvanlige.

Abonnement, fragt og levering

Vælg imellem levering onsdage eller fredage, hver uge eller hver anden

Du har mulighed for at vælge levering enten onsdag eller fredag, derudover kan du også vælge om du ønsker at modtage din abonnementskurv hver uge eller hver anden uge. Du modtager din kurv imellem kl. 11:00 og 17:00.

Abonnementsprisen er ALTID inklusive fragt

Som abonnementskunde får du fri fragt, den pris du ser, er altså den pris du betaler.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Læs mere om Madkurven.dks abonnementsbetingelserne her

Yderligere information

Størrelse

Lille, Mellem, Stor

Leveringsinterval

Hver anden uge, Hver uge

Leveringsdag

Fredag, Onsdag