Frugt

Hos Madkurven.dk tilbyder vi et stort og bredt sortiment af frugt. Vi udvælger nøje vores leverandører, så vi sikrer en høj kvalitet året rundt. Med vores store udvalg gør vi det muligt at spise sæsonens kvalitetsfrugt fra både danske og udenlandske leverandører. Frugt er sundt og derfor også en del af af de 7 officielle kostråd til at spise mere sundt og klimavenligt. Kostrådene er opdaterede i 2021 med i en klimavenlig udgave. Her er der et større fokus på sæsonens muligheder, og det er lige noget vi hos Madkurven.dk kan være behjælpelige med.

Anbefalingerne lyder på 600g frugt og grønt om dagen. Næringsmæssigt er frugter og bær et godt valg. De er en af de mindst kalorieholdige fødevaregrupper og indeholder samtidigt en masse vitaminer og mineraler. C-vitamin, E-vitamin og kalium er nogle af de vitaminer og mineraler, der er højt indhold af i frugt.

Hvad enten det er i det søde køkken, i salater, madpakker eller som snack er der uendelige muligheder for at tilføje lækkert frugt i dine retter. Er det svært at få spist nok frugt i hverdagen, så er der også andre muligheder. Alt efter trends og tendenser oplever vi større efterspørgsel på forskellige frugter, når slow-juice og smoothies hitter som morgenmad eller mellemmåltid.  Dertil har vi også et stort økologisk udvalg.

Vi tilbyder alt lige fra gængse frugter som æbler, pærer og bær til eksotiske frugter som carambole, papaya, kumquats, litchi og dragefrugt.

Se vores udvalg herunder og sammensæt frugt efter dit behov i hverdagen.

Filtrér varer / Se kategorier