Galiamelon
Galiamelon
16,00 DKK Tilføj til kurv

Galiamelon

16,00 DKK

Galiamelon er en lille rund sukkermelon med en diameter på 10-15 cm, som blev udviklet i Israel omkring 1970. Galiamelon er rig på kalk og A-vitamin.

Du kan se flere varer under melon ved at klikke her

Hvad er en galiamelon?

Galiamelon er en lille rund sukkermelon med en diameter på 10-15 cm, som blev udviklet i Israel omkring 1970. I dag dyrkes den mest i Brasilien, Spanien, det sydlige USA, Costa Rica og Panama. Galiamelonen har en net mønstret gullig skal samt et svagt grønfarvet saftigt frugtkød, som er meget sød og krydret i smagen. Galiamelon er rig på kalk og A-vitamin.

Anvendelse

Anvendes i salater, forretter, som for eksempel spegeskinke og skaldyr, i desserter samt til drinks og snacks.

Opbevaring

8-10 dage ved 4-6 grader.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.