Golden delicious æble 1 stk. Æbler Madkurven.dk
Golden delicious æble 1 stk.
3,50 kr. Tilføj til kurv

Golden delicious æble 1 stk.

3,50 kr.

Æbler af god kvalitet har en meget lang holdbarhed.

Du kan se flere varer under æbler ved at klikke her

Hvad er Golden Delicious æble?

Golden Delicious er et meget kendt spiseæble. Farven er grøn til grøngul med svag noter af orange dækfarve. Dets frugtkød er gulligt. Skrællen på æblet er tyk og sej og kan rynke.

En amerikansk sort fra 1890 med middelstore, aflange æbler med gulgrøn farve, der bliver mere gul ved modenhed, hvor æblerne har nogen tendens til at udvikle skrub. ’Golden Delicious’ er på sin nordgrænse i Danmark, og æblerne af denne sort er derfor for det meste importeret.

Anvendelse

Golden Delicious er et saftigt æble med middel sødme, svag syrlighed og nogen aroma. Rigtig lækkert og saftigt spiseæble

Opbevaring

Opbevar bedst dine æbler et køligt og mørkt sted, med god luftcirkulation. Eller hav dem i frugtskålen, og skynd dig at spis dem, varmen og den tørrer luft sætter fut i modningsprocessen

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.