Granny smith æble 1 stk. Æbler Madkurven.dk
Granny smith æble 1 stk.
3,00 kr. Tilføj til kurv

Granny smith æble 1 stk.

3,00 kr.

Granny Smith æbler er et rigt aromatiseret æble og er verdens bedst kendte grønne sort.

Du kan se flere varer under æbler ved at klikke her

Hvad er granny smith æble?

Granny Smith æbler er et rigt aromatiseret æble og er verdens bedst kendte grønne sort.

Mrs Maria Smith plejede den første sætteplante i midten af 1800. Æblet er syrlig, med behagelig smag og bouquet. Marked sæson er året rundt.

Anvendelse

God til alle formål. Granny Smith æbler er sprøde. De er fremragende til salater og at spise friske. God til bagning. Deres syrlige smag kommer igennem, når de bages og er sauterede.

Opbevaring

Opbevar bedst dine æbler et køligt og mørkt sted, med god luftcirkulation. Eller hav dem i frugtskålen, og skynd dig at spis dem, varmen og den tørrer luft sætter fut i modningsprocessen

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.