Grøntsager

Køb grøntsager online hos Madkurven.dk Her finder du vores store udvalg af grøntsager. Vi har alt hvad du behøver i det grønne køkken. Vi sikrer en høj kvalitet året rundt, således det altid er muligt at bestille af sæsonens allerbedste varer. Grøntsager skal være lækre, sprøde og smagfulde, derfor stiller vi krav om høj kvalitet til vores danske og udenlandske leverandører.

Lige som frugt, bør grøntsager bør fylde meget i en sund og varieret kost. Selvom de officielle kostråd af og til bliver reviderede, så har rådet om 600g frugt og grønt dagligt, været et råd i mange år. I den seneste udgave fra 2021 anbefales det at spise mere klimavenligt og efter sæsonen. Det hjælper vi gerne med hos Madkurven.dk og det er altid muligt at bestille sæsonens gode grøntsager. Grøntsager indeholder næsten alle vitaminer og mineraler for eksempel C-vitamin, folat og kalium samt et højt indhold af antioxidanter og kostfibre. Derudover indeholder de meget få kalorier.

Anvendelsesmulighederne er uendelige. Grønt er en stor del af alle de klassiske køkkentraditioner, som vi kender. Førhen har jord- og klimaforhold haft stor betydning for hvilke typer grønt, der blev anvendt i de traditionelle køkkener rundt omkring i verden. Den verden vi lever i i dag, gør det dog muligt at smage på sorter fra hele verden, og dermed har vores køkkentraditioner også ændret sig over tid. Vi ser dog et tilbagetog i forhold til det øgede fokus på klima og bæredygtighed, så de gamle klassiske danske grøntsager og rodfrugter hitter igen.

Vi har inddelt vores store udvalg i forskellige kategorier, så du nemt og bekvemt kan finde dine varer og lade sig inspirere i udvalget.

Filtrér varer / Se kategorier