Handels- og leveringsbetingelser

BETALING

Hos Madkurven ApS kan du betale med et af følgende betalingskort:

Dankort, eDankort, VisaDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro samt MobilePay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Betaling med Dankort og Visa/Dankort er gebyrfri. Bruger du et af de andre betalingskort, opkræver vi et betalingsgebyr. På dansk udstedte betalingskort er dette gebyr 1,45% af ordrens beløb, dog minimum 0,60 kr. og på udenlandsk udstedte betalingskort er gebyret 2,75% af ordrens beløb, dog minimum 1,85 kr.

Madkurven anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

PRISER

Alle priser er inkl. moms, skatter og afgifter i valuta DKK. Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

LEVERING

Vi sender vores pakker med GLS eller Expressen til hele landet.

Hvis ikke du er hjemme når pakken bliver leveret, stilles den foran din hoveddør, med mindre andet er angivet.

Bestiller du i weekenden eller på helligdage vil pakken blive sendt på næste hverdag.

Bestiller du inden kl. 12, vil din ordre blive pakket og afsendt samme dag, så du har den hverdagen efter. Der kan i travle perioder eller ved udsolgte varer forekomme ekstra leveringstid, men i så fald kontakter dig og laver en aftale.

Vi pakker varerne forsvarligt ind i godkendt emballage.

Alt afhængig af størrelsen og varer sammensætningen af din ordre, kan der forekomme flere track & trace numre på samme ordre.

REKLAMATIONSRET

Modtager du en ordre der mod forventning ikke svarer til det ønskede, skal du hurtigst muligt, og senest 24 timer efter modtagelsen, kontakte vores kundeservice og beskrive fejlen, så vi kan rette den.

E-mail: info@madkurven.dk
Telefon: 42 20 59 39

I enkelte tilfælde, kan det være nødvendigt at Madkurven får tilsendt en eventuel defekt vare (inkl. emballagen), så vi kan videresende den til vores leverandør, og du bedes derfor undlade at kassere sådanne varer eller emballagen. I sådanne tilfælde afholdes udgifter til transport naturligvis af Madkurven.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Reklamationsretten gælder også fødevarer. Du kan dog ikke klage over eksempelvis mælken, der bliver sur efter holdbarhedsdatoen. Det er nemlig ikke en fejl, men forventeligt ved den type vare.

Ved returnering sendes pakken til:

Madkurven ApS
Ulvevej 22
7800 Skive

FORTRYDELSESRET

Der er INGEN fortrydelsesret på fødevarer. Fortryder du en ordre kan du, frem til det tidspunkt hvor den begynder at blive ekspederet på vores lager, annullere den. Det gør du ved at kontakte os via af denne email eller ringe til os på tlf. 42 20 59 39 (hverdage kl. 10-15). Herefter er det ikke længere muligt

På alle varer der ikke er fødevarer, er der 14 dages fortrydelsesret. Ønsker du at anvende din fortrydelsesret, skal du returnere varen i væsentlig samme stand, som den er modtaget og senest 14 dage efter modtagelse. Ved anvendelse af fortrydelsesretten efter ovenstående betingelser, refunderer Madkurven det indbetalte beløb. Du skal selv betale for eventuelle omkostninger vedrørende returforsendelse af varen.