Hindbær 1 bk 125 gr MAR Bær Madkurven.dk
Hindbær 1 bk 125 gr MAR
39,00 kr. Tilføj til kurv

Hindbær 1 bk 125 gr MAR

39,00 kr.

Hindbær frister med en liflig og aromatisk smag. Velegnet til morgen sund morgen smoothie eller dessert.

Du kan se flere varer under bær ved at klikke her

Hvad er hindbær?

Hindbær er et sart bær, der er sammensat af en mængde små stenfrugter. Den skal have en frisk rød farve, de må ikke være ormædte og sammensunkne. De små søde lækre bær, hører sig sommeren til. Hindbær har en lang sæson og enkelte bær bærer frugt helt indtil frosten sætter ind. Brug de lækre bær i både det salte og søde køkken. De smager sødt med en let syrlig smag.

Vilde hindbær har man spist i Europa siden forhistorisk tid. Men hindbær er også hjemmehørende i Asien, ligesom der groede flere forskellige hindbærsorter i Amerika, da europæerne kom.

Anvendelse

Bærrene kan spises friske som dessert, de kan laves til flødeis og sorbet, til mousse, bruges som fyld i tærter, gele lavet af hindbær og ribs er fremragende, bærret kan koges til saft, bruges til rødgrød og sødsuppe, syltetøj og marmelade. De giver en god aroma i vineddike, og der laves fremragende likører og brændevin af hindbær. Tørrede hindbærblade kan bruges til te.

Opbevaring

Bærret skal opbevares i køleskab men de har en meget kort holdbarhed på ca. 1-2 dage. Du kan godt vælge at fryse bærrene ned. Hvis de skal bruges til grød eller lign. kan de fryses sammen i en stor pose. Hvis du vil bruge bærrene hele kan det være en god idé at løsfryse dem, så de ikke fryser sammen til en klump. Så snart i de enkelte bær er frosne kan de efterfølgende opbevares i fryseren i samme pose.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.