Honningmelon 1 stk BRA Meloner Madkurven.dk
Honningmelon 1 stk BRA
30,00 kr. Tilføj til kurv

Honningmelon 1 stk BRA

30,00 kr.

Honningmelonen er en god kilde til C-vitamin og kostfibre. Den betragtes som slankefrugt nummer 1, da den indeholder en meget lille mængde kalorier.

Du kan se flere varer under melon ved at klikke her

Hvad er en honningmelon?

Honningmelon får vi importeret fra blandt andet Spanien, Brasilien og Mellemamerika, og hører til blandt en af de mest kendte sukkermeloner i verden. Den er gul udenpå med et hvidt fast frugtkød indeni, som har en sød smag af honningaroma. Honningmelonen er en god kilde til C-vitamin og kostfibre. Den betragtes som slankefrugt nummer 1, da den indeholder en meget lille mængde kalorier.

Anvendelse

På grund af den milde smag, er den god i frugtsalat, grønt salat og er særdeles velgenet, når den nydes til røget eller saltet kød som for eksempel parmaskinke, røget mørbrad og bacon.

Opbevaring

Melonfrugten egner sig ikke til frysning, men melonkødet er velegnet til is fremstilling.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.