Hvad er fin hvidløgsgranulat?
Hvidløg vokser i den vestlige del af Asien og Middelhavsområdet og er blevet dyrket i flere århundreder. Det forbindes oftest med løg – formentlig fordi begge har en gennemtrængende smag, og de minder meget om hinanden af udseende. Men overraskende nok hører hvidløget til liljefamilien og har en meget fornem baggrund. I mange år er hvidløg blevet anvendt som naturlægemiddel og sælges blandt andet som kosttilskud i kapsler.
Hvidløg er med den karakteristiske smag og duft kendt for at kunne bruges til mange ting i madlavningen. Når hvidløget granuleres er det igennem en tørringsproces hvorefter det knuses i den ønskede udgave. Hvidløg som granulat er populært, da man sparer tid i køkkenet og man lettere kan dosere smagen af hvidløg i retten. Fin hvidløgsgranulat er mindre kras end frisk hvidløg og kan anvendes som krydderi i mange sammenhænge.
Anvendelse
Fin hvidløgsgranulat kan anvendes i gryderetter, steg, kartoffelbåde, hvidløgssmør og pizza. Alle slags kød, supper og dressinger mm. Det er kun fantasien, der kan sætte grænsen her. Med fin hvidløgsgranulat er der i høj grad plads til at eksperimentere med de mange forskellige anvendelsesmuligheder, fordi det er nemt at tilføje i retten.
Hvidløgsgranulat findes i flere varianter. Find vores grove hvidløgsgranulat her.
Opbevaring
For at sikre den gode smag anbefales det at opbevare granulatet mørkt og tørt.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.