Fin hvidløgsgranulat 70 g Diverse krydderier Madkurven.dk
Fin hvidløgsgranulat 70 g
15,00 kr. Tilføj til kurv

Fin hvidløgsgranulat 70 g

15,00 kr.

Hvidløg er med den karakteristiske smag og duft kendt for at kunne bruges til mange ting. Fin hvidløgsgranulat er mindre kras end frisk hvidløg og kan anvendes som krydderi.

10 på lager

Hvad er fin hvidløgsgranulat?

Hvidløg vokser i den vestlige del af Asien og Middelhavsområdet og er blevet dyrket i flere århundreder. Det forbindes oftest med løg – formentlig fordi begge har en gennemtrængende smag, og de minder meget om hinanden af udseende. Men overraskende nok hører hvidløget til liljefamilien og har en meget fornem baggrund. I mange år er hvidløg blevet anvendt som naturlægemiddel og sælges blandt andet som kosttilskud i kapsler.
Hvidløg er med den karakteristiske smag og duft kendt for at kunne bruges til mange ting i madlavningen. Når hvidløget granuleres er det igennem en tørringsproces hvorefter det knuses i den ønskede udgave. Hvidløg som granulat er populært, da man sparer tid i køkkenet og man lettere kan dosere smagen af hvidløg i retten. Fin hvidløgsgranulat er mindre kras end frisk hvidløg og kan anvendes som krydderi i mange sammenhænge.

Anvendelse

Fin hvidløgsgranulat kan anvendes i gryderetter, steg, kartoffelbåde, hvidløgssmør og pizza. Alle slags kød, supper og dressinger mm. Det er kun fantasien, der kan sætte grænsen her. Med fin hvidløgsgranulat er der i høj grad plads til at eksperimentere med de mange forskellige anvendelsesmuligheder, fordi det er nemt at tilføje i retten.

Hvidløgsgranulat findes i flere varianter. Find vores grove hvidløgsgranulat her. 

Opbevaring

For at sikre den gode smag anbefales det at opbevare granulatet mørkt og tørt.