Jordbær 500 gr. HOL/BEL Bær Madkurven.dk
Jordbær 500 gr. HOL/BEL
59,00 kr. Tilføj til kurv

Jordbær 500 gr. HOL/BEL

59,00 kr.

Friske jordbær har den ultimative smag af sommer. De smager sødt og saftigt og er en klar favorit i sommerens desserter.

Du kan se flere varer under bær ved at klikke her

Hvad er jordbær?

Friske jordbær har den ultimative smag af sommer. De smager sødt og saftigt og er en klar favorit i sommerens desserter. Jorbærret startede med at være vilde bær som man samlede rundt omkring i Europa. Siden det 18. århundrede har det mest almindeligt dyrkede jordbær været have-jordbærret. Have-jordbærret er en krydsning mellem et Nordamerikansk jordbær med en rigtig god smag og et jordbær fra Chile som har store bær. Det er en flerfoldssamfrugt, bestående af en opsvulmet, saftig rød blomsterbund med talrige små stenfrugter på overfladen.

Anvendelse

Brug bærret i sommersalaten og gerne sammen med feta, det er en skøn kombination. Du kan også lave jordbær med mælk/fløde og sukker. Det er en klassisk sommerdessert.

Du kan også lave Madkurvens rød grød med fløde, som indeholder massere af bær, bl.a. jordbærret. Du finder opskriften lige her.

Opbevaring

Opbevares i køleskab. Holdbarhed 2-3 dage. Bærret kan med fordel fryses ned. De skal bare skylles og nippes først. efter frysning egner de sig dog bedst til grød eller marmelade.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.