Karse 1 bk m/ låg DK
Karse 1 bk m/ låg DK
8,00 DKK Tilføj til kurv

Karse 1 bk m/ låg DK

8,00 DKK

Dansk Karse bruges som “den grønne drys” til smørrebrød, salater og kolde anretninger.

Du kan se flere varer under krydderurter ved at klikke her

Hvad er karse?

Dansk karse i en lille bakke med låg. Det minder i smagen om sennep og peberrod. Det stammer fra Mellemøsten, Tyrkiet, Iran og Irak. Den er blevet dyrket siden oldtiden, og frø af karse er fundet i egyptiske kongegrave.

Det indeholder A-vitaminet beta-caroten, E-vitamin, B-vitaminet folat, og mineralerne kalium og jern.

Anvendelse

Pynt på smørrebrød og æggeretter, i dressinger og saucer. Det bruges som det grønne drys på smørrebrød, i sandwich, i dressinger, saucer og ostesalater. Er især populær sammen med æg og sild.

Karsens skarphed og kontrast i f.eks. en sandwichbolle med æggesalat eller koldt kød. Du kan godt drysse det over dine varme retter, men smagen går tabt ved opvarmning.

Opbevaring

En bakke karse kan holde sig ca. en uge i køleskabet. Du kan også lade den stå fremme og pynte i køkkenet og klippe af den til dine retter. Husk at vande hyppigt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.