Kiwi 1 stk ITA

3,50 kr.

Kiwi er en lille, behåret frugt med et filtret overflade. Den måler ca 4-7 cm. Frugtkødet er grønt og hvidt – blødt og saftigt med en masse små, sorte frø. Skrællen fra kiwien kan spises.

Du kan se flere varer under eksotiske frugter ved at klikke her

Hvad er kiwi?

Kiwi stammer fra det Sydøstlige Kina, men er på produktionssiden i dag blevet overhalet af blandt andre Italien, New Zealand og Frankrig. Frugten er æggeformet med et brunt og fint behåret og måler 4-7 cm.

Under det spiselige skind gemmer frugten på et lækkert grønt frugtkød, som indeholder vitaminerne A, C og E samt kalium.

Anvendelse

Kiwien anvendes som pynt eller til desserter, men frugtkødet i sig selv er også velsmagende og kan spises som den er. Derfor anvendes frugten også som et mellemmåltid, hvor en overskåren kiwifrugt kan spises med en ske.

Opbevaring

Umodne kiwier kan holde sig i et par uger ved stuetemperatur. For hurtig modning kan du lægge kiwifrugten sammen med æbler, der udskiller gasarten ethylen. En moden kiwi kan ligge 3-5 dage.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.