Krydderier

Vi sender krydderier fra hele verden direkte hjem til dig. Vores store udvalg af krydderier i høj kvalitet er sammensat, så der er noget for enhver smag. Krydderier er et must i ethvert køkken. Vi bruger dem til stort set alt i den daglige madlavning, da de er med til at give maden smag og kant.

Vi har inddelt krydderierne i mindre kategorier, hvor krydderier som salt, peber, paprika, chili og karry som basiskrydderier findes i mange varianter. Nogle gange er salt ikke bare salt. Prøv fx de karakteristiske lyserøde salatkrystaller i kværn fra de forskellige Himalayasalt-varianter. Derudover er der en samling af tørrede krydderurter. Her findes alle klassikerne som oregano, timian, basilikum, koriander, estragon mm. i tørret udgave. Disse krydderier anvendes både i bagværk, dressinger, marinader og lune retter.

Vores krydderiblandinger indeholder forskellige mix af krydderier, der primært anvendes i det varme køkken. Der kan blandt andet eksperimenteres med pulled pork, diverse grill-mix og blandinger til andre retter som Chili Con Carne og Gullasch.

Filtrér varer / Se kategorier