Krydderurt-pakken
Krydderurt-pakken
75,00 DKK Tilføj til kurv

Krydderurt-pakken

75,00 DKK

Madkurvens krydderurt-pakke indeholder 6 tørrede krydderurter og er velegnet til dressinger, olier, marinader og bagværk. 

Indhold: 

  • Basilikum, 40g
  • Dildspidser, 35g
  • Estragon, 15g 
  • Ramsløg, 40g 
  • Timian, 40g
  • Korianderblade, 20g

Krydderurt-pakkens mange muligheder

Krydderurt-pakken er et udvalg af tørrede krydderurter, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. De tørrede krydderurter er velegnede i marinader, olier og dressinger. Kun fantasien sætter grænsen. Prøv krydderurterne hver for sig eller mix dem efter smag og behag med hinanden eller andre krydderier.

Inspiration og anvendelse 

Findes der noget bedre end hjemmelavede og smagfulde dressinger eller marinader? Det synes vi ikke, så derfor kan krydderurt-pakken være et godt supplement til dig, der elsker at udvide smagsløgene med nye indtryk.

Basilikum og timian kender vi især fra det italienske køkken og smager skønt både i frisk og tørret udgave. Tørret basilikum og timian er særligt god i bagværk som topping på focaccia eller pizza. Derudover er de tørrede udgaver yderst velegnet i marinader til ovnstegte kartofler eller i hjemmelavede oliedressinger. Mix dem gerne med andre smagefulde råvarer som hvidløg, rødløg, tomat eller peberfrugt.

Estragonen er muligvis bedst kendt i den klassiske Bearnaisesauce, men estragon er også super lækker i tørret udgave som supplement til den hjemmelavede oliedressing på pastasalaten eller tomatsalaten.

De tørrede dildspidser anvendes som frisk dild i dressinger og marinader. Der er en tradition for at bruge dild til forretter og især til fisk. Et lækkert stykke varmrøget laks fundendes gerne med en lækker hjemmelavet dilddressing. Dild kan med fordel også anvende i dip til friske grøntsagsstave.

Ramsløg er også kendt som nordens hvidløg. Den tørrede ramsløg er mild og blid i smagen og fungerer som de øvrige tørrede krydderurter godt i bagværk og marinader. Prøv ramsløg som et tvist i hjemmebagte flutes eller sandwichbrød.

Det asiatiske bidrag til krydderurt-pakken er de tørrede korianderblade, som anvendes wokretter, og giver god smag til både kød og grøntsager. Erstat også gerne den klassiske persille med koriander for et lækkert tvist.

Mangler du yderligere inspiration til krydderihylden, så find vores øvrige krydderipakker her. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.