Kumquats 1 stk CH Eksotiske frugter Madkurven.dk
Kumquats 1 stk CH
3,00 kr. Tilføj til kurv

Kumquats 1 stk CH

3,00 kr.

Kumquats er en miniature citrusfrugt, som spises hel og med skal. Den er fremkommet ved krydsning mellem flere citrusarter.

Du kan se flere varer under eksotiske frugter ved at klikke her

Hvad er kumquats?

Kumquats er en miniature citrusfrugt, som spises hel og med skal. Den er på størrelse med en valnød og er krydret bittersød i smagen. Den er fremkommet ved krydsning mellem flere citrusarter. Frugten stammer fra Kina og fås i to varianter, en lille oval og en lille rund frugt.

Modsat appelsinen sidder sødmen i skallen, mens frugtkødet og saften er mere syrligt. Frugten indeholder C-mitaminer og en række gode mineraler som for eksempel fosfor, jern og kalium. Den stammer fra Kina og er i dag udbredt i tropiske egne over hele verden. Du kan endda selv dyrke dem i potteplanter hjemme i stuen.

Frugten indeholder C-vitamin og en række gode mineraler, f.eks. fosfor, jern og kalium.

Anvendelse

Kumquats spises med skal på og har en syrlig-bitter smag, der kan mildnes ved et opkog i en sukkerlage.

Opbevaring

Frugten opbevares bedst i et køligt rum ved 10-15 grader. De holder sig friske 1-2 uger ved stuetemperatur. Læg ikke citrusfrugt i køleskabet.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.