Majskolber 1 stk.

8,00 DKK

Majs er en grøntsag. Majs smager sødt. Når du køber majskolber, så skal de koges, grilles eller steges først.

Du kan se flere varer under andet grønt ved at klikke her

Ikke på lager

Giv besked når varen igen er på lager

Hvad er majskolber?

Majskolber er en grøntsag. Majs smager sødt. Længe før majsen kom til Europa i 1500-tallet, har man dyrket majs i Mexico, hvorfra majsen stammer. De mest almindelige er kolber med gullige kerner, som også er de mest A-vitaminholdige. Men majs findes i dag i mange varianter, lige fra babymajs til hvide majs og majskolber med farvede majskorn.

Anvendelse

Den klassiske tilberedning er kogte majskolber. Træk blade og “skægget” af, og kog kolberne i letsaltet vand. Når kolberne er dampet tørre, serveres de med koldt smør og brød. Grillede kolber smager også dejligt. Prøv at lægge kolberne, med blade på, i koldt vand i ca. 1 time før du lægger dem på grillen, stadigvæk med bladene på. Så kan du grille kolberne uden at der går ild i bladene, og majskernerne bliver dejligt saftige. Kogte kolber, delt i mindre stykker, smager også godt i madpakken. Og har man kogte kolber i overskud, så skær majskernerne af og brug dem i majsfritter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.