Mango Ready to Eat 1 stk BRA Eksotiske frugter Madkurven.dk
Mango Ready to Eat 1 stk BRA
24,00 kr. Tilføj til kurv

Mango Ready to Eat 1 stk BRA

24,00 kr.

Mango stammer fra Sydasien og er en af de mest dyrkede tropefrugter i verden. Mango smager generelt sødt. Mangoen er spiseklar ved levering!

Du kan se flere varer under eksotiske frugter ved at klikke her

Hvad er mango?

Mango stammer fra Sydasien og er en af de mest dyrkede tropefrugter i verden. Den har et læderagtigt skind, som kan have mange farver, ligesom æbler. En moden mangofrugt kan både være grønlig, gullig og rødlig. Den skal give efter for et let tryk, og dufte sødt. Den modne frugt kan have små sorte pletter på skindet. Der findes mange forskellige slags mangofrugter, men ens for dem alle er, at mangofrugtkødet er gulligt. Den smager generelt sødt.

Mango indeholder blandt andet A-vitaminet beta-caroten, E-vitamin og B-vitaminer og mineralet kalium.

Anvendelse

Mango spises normalt frisk, men kan også laves til en lækker marmelade med figner eller citron. Eller prøv at bage en tærte eller skærekage med frugten i stedet for æbler. Du kan også anvende din frugt til både bagning, madlavning og juice.

Opbevaring

Opbevar mango ved stuetemperatur indtil den er moden. Herefter kan frugten med fordel lægges i køleskabet for at forlænge holdbarheden. Du skal dog være opmærksom på, at frugten kan få køleskader hvis den opbevares for koldt. Inden frysning bør mangoen skæres i skiver eller stave.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.