Mejeri

I vores mejerikategori finder du et udvalg af lækre kvalitetsprodukter fra Thise Mejeri.

Mejeriprodukter er essentielle i det danske køkken og i den danske madlavning. Vi har stolte traditioner, hvad enten det er i det kolde, varme eller søde køkken, så indgår mejeriprodukter i mange gode klassiske retter.

Vi har sammensat et udvalg, der understøtter vores mission om gode råvarer til gode måltider, så mejeriprodukterne supplerer vores øvrige udvalg af fødevarer. Derfor finder du lækkert yoghurt og skyr, der både bruges som morgen- eller mellemmåltid eller som ingredienser i retter. Tilføj vores friske bær eller dine andre favoritter, så har du både et sundt og velsmagende måltid.  Vi har også nogle af Thise Mejeris anerkendte mælkevarianter, smør og oste i sortimentet, hvor det også er muligt at bruge produkterne særskilt eller som en del af en ret. Til creme fraichen vil vi anbefale vores smagfulde krydderier og friske krydderurter, så der er rig mulighed for at lave en lækker dip til de sprøde grøntsagssnacks.

Fælles for alle vores mejeriprodukter er, at de har en god smag og høj kvalitet som er kendetegnene ved Thise Mejeri. Vi har også et udvalg i samme gode smag og kvalitet af laktosefri produkter, så alle behov tilgodeses i vores sortiment.

Filtrér varer / Se kategorier