Økologisk cherrytomat 250gr/bk SPA Tomater Madkurven.dk
Økologisk cherrytomat 250gr/bk SPA
22,00 kr. Tilføj til kurv

Økologisk cherrytomat 250gr/bk SPA

22,00 kr.

Økologisk cherrytomat er små, runde, kirsebærstore tomater – deraf navnet. De findes i mange forskellige farver, og har mange smagsnuancer.

Du kan se flere varer under tomater ved at klikke her

Hvad er økologisk cherrytomat?

Økologisk cherrytomat er små, runde, kirsebærstore tomater – deraf navnet. Tomaten kommer oprindeligt fra Sydamerika. Den kom til Europa i 1400-tallet med de opdagelsesrejsende. Tomaten er en bærfrugt, men opfattes af de fleste som en grøntsag. Der findes mange forskellige tomatvarianter og størrelser. Den er grøn i umoden tilstand og bliver rød ved modning. Tomater indeholder meget A, C, E og K-vitamin. Det er små tomater, som smager mere sødt end de almindelige tomater. Selvom de smager mere sødt and almindelige tomater, er det også dem, som er allermest intense i tomatsmagen.

Økologisk cherrytomat findes i mange forskellige farver og former, og har lige så mange forskellige smagsnuancer. De er gode sorter hele året, hvor vandindholdet er lavt og derfor smagen dybere.

Anvendelse

Anvend din økologisk cherrytomat som en snack eller giv salaten lidt ekstra farve og god smag. Cherrytomater egner sig også som bagte i ovnen. Du kan anvende dem på samme måde som du vil anvende dine almindelige tomater.

Tip: Hvis dine tomater mangler smag, kan du drysse lidt sukker over. Det fremhæver sammen med salt tomatens gode smag.

Opbevaring

For at få den bedste smagsoplevelse skal tomater opbevares ved stuetemperatur. Tomater kan endda få et rynket og mat skind af at blive opbevaret på køl.

Yderligere information

Økologisk

Ja

Indhold

Grøntsager