Økologisk cherrytomat 250gr/bk SPA
Økologisk cherrytomat 250gr/bk SPA
18,00 DKK Tilføj til kurv

Økologisk cherrytomat 250gr/bk SPA

18,00 DKK

Økologisk cherrytomat er små, runde, kirsebærstore tomater – deraf navnet. De findes i mange forskellige farver, og har mange smagsnuancer.

Du kan se flere varer under tomater ved at klikke her

Beskrivelse

Hvad er økologisk cherrytomat?

Økologisk cherrytomat er små, runde, kirsebærstore tomater – deraf navnet. Tomaten kommer oprindeligt fra Sydamerika. Den kom til Europa i 1400-tallet med de opdagelsesrejsende. Tomaten er en bærfrugt, men opfattes af de fleste som en grøntsag. Der findes mange forskellige tomatvarianter og størrelser. Den er grøn i umoden tilstand og bliver rød ved modning. Tomater indeholder meget A, C, E og K-vitamin. Det er små tomater, som smager mere sødt end de almindelige tomater. Selvom de smager mere sødt and almindelige tomater, er det også dem, som er allermest intense i tomatsmagen.

Økologisk cherrytomat findes i mange forskellige farver og former, og har lige så mange forskellige smagsnuancer. De er gode sorter hele året, hvor vandindholdet er lavt og derfor smagen dybere.

Anvendelse

Anvend din økologisk cherrytomat som en snack eller giv salaten lidt ekstra farve og god smag. Cherrytomater egner sig også som bagte i ovnen. Du kan anvende dem på samme måde som du vil anvende dine almindelige tomater.

Tip: Hvis dine tomater mangler smag, kan du drysse lidt sukker over. Det fremhæver sammen med salt tomatens gode smag.

Opbevaring

For at få den bedste smagsoplevelse skal tomater opbevares ved stuetemperatur. Tomater kan endda få et rynket og mat skind af at blive opbevaret på køl.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk cherrytomat 250gr/bk SPA”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *