Økologisk Citron 500 gr. Citrusfrugter Madkurven.dk
Økologisk Citron 500 gr.
22,00 kr. Tilføj til kurv

Økologisk Citron 500 gr.

22,00 kr.

Økologisk citron egner sig til mange slags madlavning, desserter og som smagstilsætning i drikke. Et godt måltid skal smages til – måske med syrlig citronsaft og -skal.

Du kan se flere varer under citrusfrugter ved at klikke her

Hvad er økologisk citron?

Økologisk citron stammer fra det nordlige Indien og har været dyrket i både Lilleasien og Kina i adskillige tusinde år. Citronens kød har en meget syrlig smag, med et citronsyreindhold på ca 5%.

Anvendelse

Økologisk citron egner sig til mange slags madlavning, desserter og som smagstilsætning i drikke. Et godt måltid skal smages til – måske med syrlig citronsaft og -skal. Brug citron til dine dressinger, til marinader og til dine fiskeretter.

Opbevaring

Citronen bør opbevares i en skål på køkkenbordet, men vær dog opmærksom på, at der ikke ligger ethylenfølsomme frugter som fx avocado og bananer i samme skål! Citronens holdbarhed er under en uge, hvis den opbevares ved over 20 grader.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.

Yderligere information

Økologisk

Ja

Indhold

Frugt