Økologiske Bananer 1 stk. Eksotiske frugter Madkurven.dk
Økologiske Bananer 1 stk.
4,00 kr. Tilføj til kurv

Økologiske Bananer 1 stk.

4,00 kr.

Økologiske bananer er helt fantastisk og kan bruges på forskellige måder, men specielt i det søde køkken og som håndfrugt er bananen brugt.

Hvad er økologiske bananer?

Bananer er en af de ældste dyrkede planter i verden og er i dag så udbredt, at den som afgrøde kun bliver overgået af hvede, ris og majs. Faktisk spises der på verdensplan over 100 milliarder bananer om året. Banan indeholder en kombination af stoffer, som hjælper kroppen med at danne serotonin. Det er et signalstof, der fortæller vores hjerne, at vi er ovenpå og har det godt, og som f.eks. også findes i lykkepiller. Derudover er de fyldt med energi, hvilket er grunden til, at man så tit ser idrætsudøvere spise bananer. En moden banan har en gul skal, en sød smag og en blød konsistens.

Anvendelse

Banan spises oftest friske, men indgår også i frugtsalater, kager og desserter. Som varm dessert kendes bedst stegt banan med brun sukker samt bananer, der grilles eller bages i skallen og flækkes. Banan, der steges og bages, får en slimet konsistens – derfor er de nok lækrest i frisk tilstand i frugtsalater osv. – desuden i kager og brød, hvor de bidrager til en saftig og blød konsistens og god holdbarhed. Syre, som limesaft, appelsin og ananas, klæder banansmag.

Opbevaring

Bananen skal ikke opbevares i køleskabet, da de bliver sorte og overmodne på få dage.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.

Yderligere information

Økologisk

Ja

Indhold

Frugt