Økologiske Gule Beder 1 kg. Kartofler og rodfrugter Madkurven.dk
Økologiske Gule Beder 1 kg.
22,00 kr. Tilføj til kurv

Økologiske Gule Beder 1 kg.

22,00 kr.

Økologiske gule beder er både smukke og lækre i smagen. Gule beder er egnet til salaten såvel som ovnbagte sammen med andre rodfrugter

Hvad er gule beder?

Beder findes i mange forskellige varianter, heriblandt de gule. De gule beder er ligesom de stribet sødere i smagen, og farver ikke i samme omfang som de almindelige rødbeder. De er derfor velegnet til salater.

Du kan se flere økologiske varer ved at klikke her

Anvendelse

Økologiske gule beder bruges på samme måde som de stribede beder, i salater eller ovnbagte alene eller sammen med andre smukke rodfrugter.

Opbevaring

Opbevar dine økologiske gule beder i køleskabet

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.

Yderligere information

Økologisk

Ja

Indhold

Grøntsager