Økologiske Gulerødder Hvide 1 kg. Kartofler og rodfrugter Madkurven.dk
Økologiske Gulerødder Hvide 1 kg.
24,00 kr. Tilføj til kurv

Økologiske Gulerødder Hvide 1 kg.

24,00 kr.

Økologiske hvide gulerødder er mildere i smagen end den almindelig orange gulerod – men er fantastisk lækker i salaten eller blandt farverige ovnbagte rodfrugter

Hvad er hvide gulerødder?

Den almindelig orange gulerod findes i forskellige farver, heriblandt den hvide. Økologiske hvide gulerødder, er har en mildere smag end den almindelige, og egner sig derfor bedre i madretter og salater, end at spise som snack som vi kender. Den hvide gulerod, kan sammen med de andre gulerodsfarvet (lilla, gul og orange) skabe et smukt farvespil i salater.

Du kan se flere økologiske varer ved at klikke her

Anvendelse

Økologiske hvide gulerødder kan bruges på lige fod med almindelige orange gulerødder. Skær gulerødderne i tern, og brug dem i salaten eller bland dem med andre økologiske rodfrugter, sammen med olie og krydderurter, og ovnbag dem.

Opbevaring

De økologiske hvide gulerødder opbevares bedst køligt og uden top. Gulerødder med top har en kort holdbarhed og bliver slatne i løbet af nogle dage. Gulerødder uden top kan holde sig i 2-3 ugers tid.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.

Yderligere information

Økologisk

Ja

Indhold

Grøntsager