Økologiske Rød Peber 1 stk. Økologisk Madkurven.dk
Økologiske Rød Peber 1 stk.
14,00 kr. Tilføj til kurv

Økologiske Rød Peber 1 stk.

14,00 kr.

Peberfrugter er meget anvendt i madlavningen både i Danmark og andre steder. Rød peberfrugt indeholder faktisk flere c-vitaminer end blandt andet appelsin og citron.

Du kan se flere økologiske varer ved at klikke her

Hvad er grøn peberfrugt?

Økologisk rød peberfrugt mild og sød udgave af peberfrugten.

Peberfrugter findes i mange farver. De mest almindelige er grøn, rød og gul, men de findes også i orange, hvid, sort, lilla og lysegrøn. Trods deres forskellige udseende er de alle varianter af den samme art, og de er alle grønne, når de er umodne. De grønne peberfrugter er mere holdbare og mere intense i smagen. Hvor de gule og røde er mildere og mere søde i smagen. Peberfrugter er meget anvendt i madlavningen både i Danmark og andre steder.

Anvendelse

Økologisk rød peberfrugt kan bruges til meget andet end fyld i salatskålen. De røde kommer rigtig til deres ret i varme retter. Lad dem danse i olivenolie over svag varme, så viser de sig fra deres sødeste og blødeste side. De kan også bages, bruges i supper, grilles og marineres, gratineres.

Opbevaring

Økologiske peberfrugter opbevares bedst ved 7-10 grader. Her kan de holde sig i op til en lille uge.

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.

Yderligere information

Økologisk

Ja

Indhold

Grøntsager