Økologiske Stribet Beder 1 kg. Kartofler og rodfrugter Madkurven.dk
Økologiske Stribet Beder 1 kg.
22,00 kr. Tilføj til kurv

Økologiske Stribet Beder 1 kg.

22,00 kr.

Økologiske stribet beder er lidt sødere, og har en mindre jordsmag end almindelig rødbeder. Stribede beder er smukke i salater, men kan også sagtens ovnbages med andre rodfrugter.

Du kan se flere økologiske varer ved at klikke her

Hvad er stribet beder?

Beder findes i mange forskellige varianter, heriblandt de stribede. Stribede beder bliver også kaldt bolsjebeder. Fordi der i den stribede bede ikke findes ligeså meget af “rødbedefarvestoffet”, er den stribede bede en smule mindre jordagtig, og lidt sødere i smagen.

Du kan se flere økologiske varer ved at klikke her

Anvendelse

Økologiske stribede beder, eller bolsjebeder, er smukkest når de er rå og helt perfekte i salater skåret i helt tynde skiver. Økologiske beder mister sine striber når de varmetilberedes, men de smager også skønt ovnbagte sammen med andre rodfrugter.

Opbevaring

Opbevar dine økologiske beder i køleskabet

Fragt og levering

Levering onsdage og fredage imellem 11:00 og 17:00

Vi pakker alle ordre tirsdag og torsdag formiddag, det betyder at du kan vælge levering den efterfølgende dag enten onsdag eller fredag. Deadline for bestilling til den efterfølgende dag er derfor tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00.

Friske varer på køl

For at råvarerne holder sig friske, og ikke bliver udsat for svingende temperatur, vedlægger vi et køleelement i pakken. Det betyder også at varerne er friske og sprøde uanset om du er hjemme på leveringstidspunktet eller ej, indenfor den samme dag.

Levering til hele landet

Vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., ellers koster det 69 kr. i det meste af landet – er du bosat i Madkurven.dks lokalområde, tilbyder vi levering til 25 kr., da vi kan leverer i egne biler. Læs mere om vores lokal levering lige her.

Yderligere information

Økologisk

Ja