Kurv
Fast fragt 95,- / Fri over 1000,- / Levering ons- og fredag

Om Madkurven.dk

Hvad er Madkurven.dk

Madkurven.dk er din online frugt-og grønthandler, hvor vi sælger gode råvarer til gode måltider.

Hos madkurven.dk kan du altid finde et stort udvalg af frisk frugt og grønt, vi har nemlig et tæt samarbejde med en af danmarks største leverandører inden for frugt og grønt som bla. leverer råvarer af høj kvalitet til mange fine restauranter og hoteller i danmark og udlandet.

Vi kan derfor tilbyde et kæmpe udvalg indenfor både danske og udenlandske råvarer. Sortimentet omfatter en lang række økologiske og konventionelle varer – flere som du næppe finder i din lokale dagligvarebutik.
Vi garanterer kvalitet, spændende varer og et bredt, samt inspirerende sortiment.

Udover vores brede og inspirerende sortiment indenfor frugt og grønt, kan du bla. også altid kan finde lækre specialvarer og krydderier som kan supplere et godt måltid.

Historien om Madkurven.dk

Ideen til Madkurven.dk opstod da vores grundlægger Lars ønskede at gøre det muligt for den enkelte forbruger at få adgang til et sortiment af frisk frugt og grønt som ellers kun var forbeholdt restauranter og hoteller.
Denne idé og indsigt til markedet fik Lars igennem mange års arbejde som frugt og grønthandler.

Derfor etablerede Lars Madkurven.dk i 2016, og dermed blev det muligt for private forbrugere at få adgang til et bredt og dybt sortiment af spændende råvarer.

Madkurven.dk er sidenhen vokset, og det samme er vores udvalg. Fra adressen i Skive leverer vi i dag til kunder i hele danmark.
Vi har dog stadig benene solidt plantet i den midtjyske muld, hvor omdrejningspunktet fortsat er gode og friske råvarer – leveret lige til døren.

Madkurven.dks mission

Madkurven.dks mission er hver dag at kunne levere gode råvarer til gode måltider og sikre tilgængeligheden af friske og inspirerende varer til private i hele danmark – leveret lige til døren.

Vi arbejder derfor ud fra fire kerneværdier, for at madkurven.dk hver dag kan leve op til vores mission.

  • Sikre kvalitet i hvert et led af værdikæden
  • Sikre ordentlighed i hver en handling vi gør
  • Sikre engagement med vores kunder og medarbejder, er vores byggesten for udvikling
  • Skabe inspiration igennem hele oplevelsen på vores hjemmesiden og vores sociale medier

Teamet bag Madkurven.dk

Vi er et lille og effektivt team som står bag Madkurven.dk, og hver dag sørger for at du får en god oplevelse når du handler hos os.

Kontakt Madkurven.dk

Har du spørgsmål kan du altid komme i kontakt med os, find vores kontaktoplysninger her.

Michael Bisgaard
Medejer

Send besked direkte til Michael her: