Kurv
Fragt 69,- / Fri fragt over 500,- / Levering ons- og fredag

Om Madkurven.dk

Hvem er Madkurven

Madkurven er dit online fødevaremarked, hvor friskhed og kvalitet kommer før alt andet. Madkurven ligger i Skive. Derfor er det nært liggende at kigge i vores baghave for leverandører. Derfor finder du masser af leverandører fra Thy, Mors, Salling og Skive egnen. Vi har som mål for virksomheden at hjælpe lokalområdet og yderområderne i Danmark. Vi samler små og store leverandører i yderområderne i Danmark, så de har en stemme igennem vores hjemmeside.

Hos Madkurven kan du altid finde et stort udvalg af både danske, udenlandske og økologiske varer, samt mange forskellige specialiteter og delikatesser.

Vores mission

Er at gøre hverdagen mere overskuelig for dig, ved at tilbyde en hurtig og nem indkøbsmulighed, med friske kvalitetsvarer online. Vores madkurve og nøje sammensat, så du skal bruge mindre tid på indkøb. Her på hjemmesiden kan du altid finde lækre opskrifter til alle vores kurve.

Når du handler hos os bestemmer du selv hvor og hvornår dit indkøb passer dig. Er det i på din smartphone på vej hjem i toget eller på din tablet efter børnene er lagt i seng? Uanset hvad så ønsker vi at du skal have friheden til at bruge din tid på det der betyder noget for dig.

Madkurvens værdier

  • Kvalitet – Vi håndplukker og vurdere alle vores produkter inden vi sender dem til dig.
  • Troværdighed – Hvis et produkt ikke lever op til vores krav, kontakter vi dig og sammen finder vi et alternativ.
  • Fleksibilitet – Vi er åbne for forandringer og nye ideer, så hvis der produkter du ikke kan finde i shoppen er du velkommen til at kontakte os.
  • God kundeservice – Vi står altid til rådighed for vores kunder via Facebook, e-mail, chat og telefon.

Michael Bisgaard
Medejer

Send besked direkte til Michael her: