Vælg hvad du vil have printet:

Dahl med et twist af græskar

Ingredienserne - til 4 personer
 2 Løg
 3 Hvidløg
 250 g Gulerødder
 500 g Hokkaido græskar rå
 3 cm Ingefær
 3 tsk Karry
 2 tsk Stødt koriander
 2 tsk Spidskommen
 2 Små chili
 200 g Røde linser
 4 dl Vand
 1 dåse Kokosmælk
 1 dåse Hakket tomater
 Salt
 Peber
 Lidt Persille
Fremgangsmåde
1

Det første du skal gøre er at hakke hvidløg, løg og en skrællet ingefær fint og svitse i en stor gryde.

2

Derefter skræller du gulerødder og græskaret og skærer dem i tern.

3

Tilsæt karry, chili, stødt koriander, spidskommen samt de hakkede gulerødder og græskar i gryden med hvidløg, løg og ingefær. Bland det godt sammen.

4

Tilsæt røde linser (se anvisning på linserne i forhold til om de skal skyldes eller ej), de flåede tomater, vand og kokosmælk. Rør det sammen.

5

Skru ned for varmen så retten nu kan få lov til at stå og simre i 30-40 minutters tid (husk at rør i retten jævnligt).

6

Når retten er tyknet, og linserne og græskaret er møre, så er retten klar til at blive smagt til med salt og peber.

7

Top den færdige ret med lidt frisk persille.

8

VELBEKOMME!

Tip
9

Du kan enten vælge at servere din dahl med ris eller med eksempelvis et naanbrød.