Det første du skal gøre er at hakke hvidløg, løg og en skrællet ingefær fint og svitse i en stor gryde.
Derefter skræller du gulerødder og græskaret og skærer dem i tern.
Tilsæt karry, chili, stødt koriander, spidskommen samt de hakkede gulerødder og græskar i gryden med hvidløg, løg og ingefær. Bland det godt sammen.
Tilsæt røde linser (se anvisning på linserne i forhold til om de skal skyldes eller ej), de flåede tomater, vand og kokosmælk. Rør det sammen.
Skru ned for varmen så retten nu kan få lov til at stå og simre i 30-40 minutters tid (husk at rør i retten jævnligt).
Når retten er tyknet, og linserne og græskaret er møre, så er retten klar til at blive smagt til med salt og peber.
Top den færdige ret med lidt frisk persille.
VELBEKOMME!
Du kan enten vælge at servere din dahl med ris eller med eksempelvis et naanbrød.